Plačilo

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Uporabnik plača naročeno blago ob dostavi.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Cena za neomejeno število artiklov, vključno z embalažo in odkupnino je po vsej Sloveniji enaka in znaša 4,90 €.

Dostavna služba Pošta Slovenije / GLS vam daje na izbiro plačilo z gotovino ali plačilo s kartico (Visa, Mastercard, BA, Maestro, Karanta). V primeru, da se odločite za plačilo s kartico se vam zaračunajo stroški provizije.

Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka traja  2 dni. Pred dostavo vas dostavna služba kontaktira po telefonu.

Poštnina

Stroški poštnine znašajo 4,90 €, v primeru naročila nad 50 € pa je brezplačna.